Logo Lattenwand.nl

Lattenwand.nl is producent en leverancier van houten wandsystemen. Met een – in eigen beheer – ontwikkelt systeem kan vrijwel iedere wandafwerking eenvoudig duurzaam gemonteerd worden aan de wand.

Bel ons op 0314-784244

info@lattenwand.nl

Ma - Vrij 08:00 - 17:00

Top

AFWERKING VAN DE HOUTEN LATTEN

De afwerking van onze houten latten kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden. Beits, blank gelakt of bijvoorbeeld in een kleur gespoten.

Ons systeem geeft ontwerpers een ongelooflijke flexibiliteit om lineaire texturen te creëren door een reeks aan variabelen aan te passen, zoals tussenruimte, grootte, breedte, dikte, vorm en materiaal.

Afwerking voor elk interieur is niet voor niets onze slogan. Houten wanden geven een wand, plafond, interieur of inrichting een stijlvolle, aangename en warme uitstraling. Naast de warme uitstraling is het een duurzaam product en bestaat de mogelijkheid de tussenruimtes akoestisch op te vullen. Ruimtes met een minder goede akoestiek krijgen een prachtige stijlvolle afwerking en een akoestische afwerking. De afwerking is een circulair product wat ook weer bijdraagt aan meer duurzame en circulaire wereld.

Afwerking latten in diverse beits kleuren

Afwerking houten latten - Wit Eiken

White Oak

Afwerking houten latten - Grijs Eiken

Grey Oak

Afwerking houten latten - Naturel Eiken

Natural Oak

Afwerking houten latten - Puur Eiken

Pure Oak

Afwerking houten latten - Chocolade Eiken

Chocolate Oak

Afwerking houten latten - Zwart Eiken

Black Oak

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN VOOR UW PROJECT?
× Hoe kunnen wij u helpen?