Logo Lattenwand.nl

Lattenwand.nl is producent en leverancier van houten wandsystemen. Met een – in eigen beheer – ontwikkelt systeem kan vrijwel iedere wandafwerking eenvoudig duurzaam gemonteerd worden aan de wand.

Bel ons op 0314-784244

info@lattenwand.nl

Ma - Vrij 08:00 - 17:00

Top

Akoestische panelen,
verbeter uw geluid

Akoestische panelen in je woonkamer, slaapkamer of kantoor. Hoe tof is dat! Een wand, plafond, meubel of een ander project bekleden met houten wandpanelen is natuurlijk super trendy, maar helpt ook uw geluidskwaliteit in huis of bedrijf te verbeteren.

Geluids- en akoestische panelen — wat zijn dat?

Akoestische panelen als wanddecoratie: een groot gebaar waarmee je  het uiterlijk en de geluidskwaliteti van je ruimte in één klap kan veranderen. Of je nou je woonkamer, slaapkamer, werkkamer of bedrijf is. Akoestische panelen staan super strak en het maakt het gelijk sfeervol. Niet alleen voor het uiterlijk zijn de houten wandpanelen mooi, maar ze helpen ook ontzettend in de akoestiek van de ruimte. Daarnaast past een akoestisch paneel ook nog eens bij allerlei verschillende woon- en kantoorstijlen. Maak je geen zorgen over het vinden van een origineel idee voor de inrichting van je kamer of kantoorpand – onze akoestische panelen bieden de perfecte mix van creativiteit en bruikbaarheid.

Verbeter uw geluidskwaliteit met onze akoestische panelen

Neem gerust een kijkje op onze website voor meer oplossingen en/of inspiratie. Lattenwand.nl levert akoestisch panelen in verschillende soorten hout, verschillende afwerkingen en verschillende maten, bijna alles is mogelijk. U kunt er voor kiezen om alles zelf te monteren, maar ook dit kunnen wij uit handen nemen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe akoestische panelen.

Een greep uit onze projecten met akoestisch panelen

Onderstaand vind u een kleine greep uit onze projecten waar wij met hart en ziel aan gewerkt hebben en trots op zijn. Naast onze standaard oplossingen kunt u ons ook uitdagen voor meer complexe projecten. Of het gaat om een ontvangen creatief ontwerp van een interieurarchitect of interieurontwerper of een wens waar we zelf het uitdagende ontwerp aandragen, wij ondersteunen – desgewenst – in ontwerp, engineering en montage. Ons uitgangspunt is altijd: duurzaam, kwaliteit en uitstraling.

WILT U EEN INMEETAFSPRAAK OF ADVIES OP MAAT?

Wat kan lattenwand.nl voor u betekenen?

Lattenwand.nl is dé leverancier van houten wandsystemen voor de particulier en zakelijke markt. Het systeem wat aan u geleverd word is duurzaam en kan eenvoudig gemonteerd worden aan uw wand. Onze producten zijn geschikt voor wanden en plafonds maar kunnen ook gebruikt worden voor meubilair, fronten of als onderdeel van totale projecten. Wij leveren verschillende houtsoorten, verschillende soorten afwerkingen en verschillende maten. Desgewenst kunnen wij u ook alles uit handen nemen.
Dan heeft u helemaal geen zorgen meer!

× Hoe kunnen wij u helpen?