Logo Lattenwand.nl

Lattenwand.nl is producent en leverancier van houten wandsystemen. Met een – in eigen beheer – ontwikkelt systeem kan vrijwel iedere wandafwerking eenvoudig duurzaam gemonteerd worden aan de wand.

Bel ons op 0314-784244

info@lattenwand.nl

Ma - Vrij 08:00 - 17:00

Top

Houtsoorten

Voor de houten latten zijn veel houtsoorten beschikbaar. Een massief houten lat is het meest duurzame product in ons assortiment. Houd er wel rekening mee dat massief hout werkt, ook na montage. Door het vochtpercentage in de ruimte, koude of warmte kan de massief houten lat uitzetten, krimpen en zelfs scheuren vertonen. Een heel natuurlijk proces en natuurlijke uitstraling maar wel belangrijk om te weten. Onze collectie gefineerde latten hebben een basis van MDF die is voorzien van een hout fineer. Veel vormvaster voor een strakker resultaat.

Onze houten latten zijn in verschillende versies te verkrijgen, 2-zijdig gefineerd met zwarte kern. De standaard breedtes van deze latten zijn: 30, 45, 60, 90 mm* x19/31mm* en verkrijgbaar in de lengte: 2800 mm
Daarnaast hebben we ook 4-zijdig gefineerde houten latten. De standaard breedtes die wij kunnen leveren zijn: 30, 45, 60, 90 mm* x19/31mm* in de lengtes: 2400/ 3000mm
Onze houten latten zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en diverse soorten afwerking. Neem vooral een kijkje om meer inspiratie op te doen of neem via onderstaande mogelijkheden contact met ons op. *Afwijkende breedtes op aanvraag.

Welke houtsoorten bieden wij aan

De meeste latten kunnen wij leveren met een FSC of PEFC certificaat. Enkele houtsoorten die wij leveren zijn: eiken, grenen/ lariks, yellow poplar, ayous, teak. Afhankelijk van wens, toepassing, budget en uitstraling zal er een keuze moeten worden gemaakt voor massieve of gefineerde latten.

Andere houtsoort gewenst? Geen probleem

Neem gerust een kijkje op onze website voor meer oplossingen en/of inspiratie. Lattenwand.nl levert houten wandsystemen in verschillende soorten hout, verschillende afwerkingen en verschillende maten, bijna alles is mogelijk. U kunt er voor kiezen om alles zelf te monteren, maar ook dit kunnen wij uit handen nemen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe blikvanger!

Een greep uit onze projecten met verschillende houtsoorten

Onderstaand vind u een kleine greep uit onze projecten waar wij met hart en ziel aan gewerkt hebben en trots op zijn. Naast onze standaard oplossingen kunt u ons ook uitdagen voor meer complexe projecten. Of het gaat om een ontvangen creatief ontwerp van een interieurarchitect of interieurontwerper of een wens waar we zelf het uitdagende ontwerp aandragen, wij ondersteunen – desgewenst – in ontwerp, engineering en montage. Ons uitgangspunt is altijd: duurzaam, kwaliteit en uitstraling.

WILT U EEN INMEETAFSPRAAK OF ADVIES OP MAAT?

Wat kan lattenwand.nl voor u betekenen?

Lattenwand.nl is dé leverancier van houten wandsystemen voor de particulier en zakelijke markt. Het systeem wat aan u geleverd word is duurzaam en kan eenvoudig gemonteerd worden aan uw wand. Onze producten zijn geschikt voor wanden en plafonds maar kunnen ook gebruikt worden voor meubilair, fronten of als onderdeel van totale projecten. Wij leveren verschillende houtsoorten, verschillende soorten afwerkingen en verschillende maten. Desgewenst kunnen wij u ook alles uit handen nemen.
Dan heeft u helemaal geen zorgen meer!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Onze medewerkers denken graag met u mee over oplossingen, toepassingen en mogelijkheden. Voor al uw vragen staan wij graag voor u klaar: 0314 78 42 44 Of laat uw gegevens achter dan nemen wij contact met u op.

Bel ons op 0314 78 42 44

Ma - Vrij 08:00 - 17:00

info@lattenwand.nl

    × Hoe kunnen wij u helpen?