Logo Lattenwand.nl

Lattenwand.nl is producent en leverancier van houten wandsystemen. Met een – in eigen beheer – ontwikkelt systeem kan vrijwel iedere wandafwerking eenvoudig duurzaam gemonteerd worden aan de wand.

Bel ons op 0314-784244

info@lattenwand.nl

Ma - Vrij 08:00 - 17:00

Top
montage lattenwand

LAAT UW MAATWERK INMETEN AAN HUIS

Vindt u het inmeten toch lastig of zijn de mogelijkheden en toepassing niet helemaal duidelijk? Geen probleem. U kunt dan gebruik maken van onze meetservice.*

Maak een inmeetafspraak met lattenwand.nl om uw project door onze adviseurs te laten inmeten. U krijgt bij deze afspraak gelijk advies over uw project en alle mogelijkheden kunnen met u doorgenomen worden.

Voordelen:
• Professioneel inmeten door een van onze adviseurs
• Advies op maat op locatie
• Kleurstalen, samples en de mogelijkheden worden uitgelegd door onze adviseur op locatie

Neem gerust een kijkje op onze website voor meer oplossingen en/of inspiratie. Lattenwand.nl levert houten wandsystemen in verschillende soorten hout, verschillende afwerkingen en verschillende maten, bijna alles is mogelijk. U kunt er voor kiezen om alles zelf te monteren, maar ook dit kunnen wij uit handen nemen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe interieur.

Bel ons op 0314 78 42 44

info@lattenwand.nl

Ma - Vrij 08:00 - 17:00

Tuinstraat 14, 7071 VW, Ulft

OF MAAK VIA ONDERSTAAND FORMULIER UW AFSPRAAK

Onze medewerkers denken graag met u mee over oplossingen, toepassingen en mogelijkheden.
Voor al uw vragen staan wij graag voor u klaar: 0314 78 42 44 Of laat uw gegevens achter dan nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

*

*Onze inmeetservice is GRATIS bij orders/ bestellingen boven de € 750,00 ex BTW. Mocht uw orderbedrag lager zijn of er volgt geen opdracht zijn de kosten voor het inmeten eenmalig € 65,00 excl BTW.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
× Hoe kunnen wij u helpen?