Logo Lattenwand.nl

Lattenwand.nl is producent en leverancier van houten wandsystemen. Met een – in eigen beheer – ontwikkelt systeem kan vrijwel iedere wandafwerking eenvoudig duurzaam gemonteerd worden aan de wand.

Bel ons op 0314-784244

info@lattenwand.nl

Ma - Vrij 08:00 - 17:00

Top

Samenwerken Graag werken wij met u samen

Wij werken graag met u samen

We zijn reeds voor diverse architecten, aannemers en interieurontwerpers werkzaam voor het uitwerken en detailleren van wand- en plafond oplossingen. Gefineerde of massieve latten of een andere decoratieve afwerking zijn razend populair maar vragen ook om nauwkeurige montage. Door ons eigen montage systeem worden wanden eenvoudig en snel gemonteerd. Afhankelijk van wens kijken we naar de beste manier voor montage. Door ons veelzijdige aanbod van gefineerde en massieve latten, wandpanelen en akoestische oplossingen denken we graag mee over materiaal keuze en uitvoering. Ook het inmeten en monteren horen bij onze dienstverlening.

Heb je een lattenwand, lattenplafond of latten in meubels in jouw ontwerp verwerkt dan nemen wij graag de uitdaging aan. Een koppeling van wandlatten of panelen met te gebruiken fronten, meubels of interieur is natuurlijk mogelijk.
We horen graag meer over jouw project of ideeën.

× Hoe kunnen wij u helpen?