Logo Lattenwand.nl

Lattenwand.nl is producent en leverancier van houten wandsystemen. Met een – in eigen beheer – ontwikkelt systeem kan vrijwel iedere wandafwerking eenvoudig duurzaam gemonteerd worden aan de wand.

Bel ons op 0314-784244

info@lattenwand.nl

Ma - Vrij 08:00 - 17:00

Top

Wandbekleding van
hout

Wandbekleding of muurbekleding bepaalt de sfeer in een ruimte. Door de vele mogelijkheden, houtsoorten en afwerking manieren zijn er talloze voldoende opties die bij u passen.

Wandbekleding - in elke ruimte een eyecatcher

Voor het kantoor, keukens, woonkamers, slaapkamers en nog veel meer is er houten wandbekleding. Deze techniek met losse houten latten of kant en klare wandpanelen is in vrijwel elke ruimte toepasbaar. De warme kleur met de structuur van deze muurbekleding zorgt direct voor extra sfeer in de ruimte, een echte trend op het gebied van interieurdesign.

Wandbekleding op maat

Neem gerust een kijkje op onze website voor meer oplossingen en/of inspiratie. Lattenwand.nl levert houten wandbekleding in verschillende soorten hout, verschillende afwerkingen en verschillende maten, bijna alles is mogelijk. U kunt er voor kiezen om alles zelf te monteren, maar ook dit kunnen wij uit handen nemen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe houten wandbekleding.

Een greep uit onze projecten met houten wandbekleding

Onderstaand vind u een kleine greep uit onze projecten waar wij met hart en ziel aan gewerkt hebben en trots op zijn. Naast onze standaard oplossingen kunt u ons ook uitdagen voor meer complexe projecten. Of het gaat om een ontvangen creatief ontwerp van een interieurarchitect of interieurontwerper of een wens waar we zelf het uitdagende ontwerp aandragen, wij ondersteunen – desgewenst – in ontwerp, engineering en montage. Ons uitgangspunt is altijd: duurzaam, kwaliteit en uitstraling.

WILT U EEN INMEETAFSPRAAK OF ADVIES OP MAAT?

Wat kan lattenwand.nl voor u betekenen?

Lattenwand.nl is dé leverancier van houten wandsystemen voor de particulier en zakelijke markt. Het systeem wat aan u geleverd word is duurzaam en kan eenvoudig gemonteerd worden aan uw wand. Onze producten zijn geschikt voor wanden en plafonds maar kunnen ook gebruikt worden voor meubilair, fronten of als onderdeel van totale projecten. Wij leveren verschillende houtsoorten, verschillende soorten afwerkingen en verschillende maten. Desgewenst kunnen wij u ook alles uit handen nemen.
Dan heeft u helemaal geen zorgen meer!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Onze medewerkers denken graag met u mee over oplossingen, toepassingen en mogelijkheden. Voor al uw vragen staan wij graag voor u klaar: 0314 78 42 44 Of laat uw gegevens achter dan nemen wij contact met u op.

Bel ons op 0314 78 42 44

Ma - Vrij 08:00 - 17:00

info@lattenwand.nl

    × Hoe kunnen wij u helpen?