Logo Lattenwand.nl

Lattenwand.nl is producent en leverancier van houten wandsystemen. Met een – in eigen beheer – ontwikkelt systeem kan vrijwel iedere wandafwerking eenvoudig duurzaam gemonteerd worden aan de wand.

Bel ons op 0314-784244

info@lattenwand.nl

Ma - Vrij 08:00 - 17:00

Top

Onze collectie Wandpanelen, Houten latten & Maatwerk

Afwerking voor elk interieur is niet voor niets onze slogan. Houten wanden geven een wand, plafond, interieur of inrichting een stijlvolle, aangename en warme uitstraling. Naast de warme uitstraling is het een duurzaam product en bestaat de mogelijkheid de tussenruimtes akoestisch op te vullen. Ruimtes met een minder goede akoestiek krijgen een prachtige stijlvolle afwerking en een akoestische afwerking. De afwerking is een circulair product wat ook weer bijdraagt aan meer duurzame en circulaire wereld.

WIST U DAT WIJ OOK MAATWERK KUNNEN LEVEREN?

ONZE WANDPANELEN

Houtgefineerde eiken panelen akoestisch 22mm

Onze kwalitatieve wandpanelen van 22mm dik in eiken gefineerd zijn zeer eenvoudig en snel te monteren. En geven uw interieur een unieke eigentijdse uitstraling. De latten zijn gemonteerd op een geluidsabsorberend paneel voor een betere akoestiek in de ruimte. Leverbaar in naturel eiken, maar ook in diverse andere kleuren verkrijgbaar.

lattenwand 10mm

Houtgefineerde eiken panelen akoestisch 10mm

Onze kwalitatieve wandpanelen van 10mm dik in eiken gefineerd zijn zeer eenvoudig en snel te monteren. En geven uw interieur een unieke eigentijdse uitstraling. De latten zijn gemonteerd op een geluidsabsorberend paneel voor een betere akoestiek in de ruimte. Leverbaar in naturel eiken, maar ook in diverse andere kleuren verkrijgbaar.

Samples

Bent u nog niet zeker van de best passende kleur? Vraag dan een sample op.

INTERESSE IN MAATWERK?

Naast de standaard collectie zijn onze houten latjes, wandpanelen en andere materialen eindeloos toepasbaar. Gecombineerd met interieur en/of inrichting, maar ook als kast-, deur- en keukenfronten. Op zoek naar een uitdagend idee, moet er een koppeling komen met huidig of nieuw aan te schaffen meubilair, moet de balie een prachtige uitstraling krijgen of is het koffiemeubel aan vervanging toe. Onmogelijk kunnen we al onze oplossingen tonen. Staat uw ontworpen wanddecoratie, lattenwand, materiaal, meubel niet op onze website, maar is er een idee of ontwerp dan laten wij ons graag uitdagen.

Benieuwd naar de mogelijkheden, stel uw vraag!

× Hoe kunnen wij u helpen?